TAN SENZILL COM NECESSARI

Malauradament a vegades les necessitats dels ciutadans són costoses i requereixen un cost extraordinari pels ajuntaments i es queden en simples propostes que mai es duen a terme.

Aquest cas es diferent, és tan senzill com necessari. Es tracta d’implantar uns cartells rústics, indicant el nom de cada casa (Can Magre, Can Roca , etc) indicant així la seva situació concreta dins d’uns camins sense urbanitzar, en els quals la majoria de la població supera els 60 anys.

L’altre dia, una dona d’avançada edat va trucar a l’ambulància i malgrat donar-li les indicacions oportunes, aquesta va trigar moltíssim a trobar la casa. Per fortuna, no era un cas de vida o mort, però i si ho hagués estat, el temps hauria esdevingut molt important.

Aprofito l’ocasió per comunicar que s’ha escollit una nova junta a l’Associació de Veïns de Gallecs i que s’inicia amb ganes de fer millores pels habitants d’aquest espai rural i alhora reivindicar alguns fets que semblen dormits.

Així doncs reivindiquem el dret a una assistència ràpida i eficaç i que l’Ajuntament de Mollet no oblidi que a Gallecs hi viu gent!!!!


Ivana Morera

Vicepresidenta de l’Associació de Veïns de l’Espai Rural de Gallecs