MERDA A CEL OBERT

En ple segle XXI hi ha coses que semblen més aviat pròpies de l’Edat Mitjana que dels temps tan innovadors i tecnològics que corren.

M’explico, fa a la vora de cinc anys que visc en una caseta petita i molt bufona que poc a poc hem anat condicionant arrel del naixement del nostre fill. A un metre escàs de la tanca discorren els residus orgànics dels veïns, un total de cinc habitatges i que van a parar en una mena de riera putrefacta que, a part de l’olor tan desagradable que desprèn, és un niu ideal per a la cria del Mosquit Tigre i d’infeccions a dojo.

La condició que ens atribueixen les Administracions "d’okupes" paralitza les reivindicacions de molts habitants de Gallecs, però som gent del poble amb els mateixos drets sanitaris que com ciutadans diuen que tenim. No podem tolerar tenir el clavegueram a cel obert, ja n’hi ha prou de marejar la perdiu.

Un cop més, des de l’Associació de Veïns de l’Espai Rural de Gallecs reivindiquem que l’Ajuntament de Mollet faci alguna cosa immediatament al respecte. És increïble però cert.

Ivana Morera

Vicepresidenta de l’Associació de Veïns de l’Espai Rural de Gallecs